Huis van Gebed Elburg

SAMEN EEN

Sameneen.jpg

 

Van zaterdag 14 tot zaterdag 21 januari zal er weer een 24-7 gebedsweek aan de Bloemstraat 18 in  Elburg plaats vinden. Deze week van gebed is een evenement waarin christenen in eenheid God willen zoeken door gebed.

24/7 Prayer is een gebedsvorm waarbij er een week lang, 24 uur per dag, zonder onderbrekingen gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek, beeld en creatieve opdrachten helpen je om tijd door te brengen in gebed. Ook is er ‘s avonds een tijd van aanbidding.

De hele week is opgedeeld in tijdsloten van een uur en er is een rooster waarop deelnemers zich kunnen inschrijven. De gebedsruimte is gezellig en knus, maar ook prikkelend en confronterend ingericht. Verschillende hoeken met creatieve gebedsvormen helpen de bidder om gemakkelijk een uur vol te bidden. Een reactie die vaak terugkomt bij bidders is dat het uur zo snel voorbij gaat!

We beginnen de week van gebed met een PrayerNight waarin jongeren samen zullen komen uit verschillende kerken. Deze avond zal plaats vinden in de VEG Elburg en zal om 19:30 uur beginnen.

 

Oproep

Een week lang dag en nacht bidden kunnen we niet alleen. Daar hebben u/jou bij nodig! Naast dat je je  individueel kunt inschrijven, is het enorm cool om samen met je kerk, gemeente, jeugd- of bidstondgroep mee te doen!

Inschrijven kan via het contactformulier op www.24-7elburg.nl. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Voor meer informatie over deze gebedsweek, kijk op www.24-7Elburg.nl. Mail ons op 247prayerelburg@gmail.com, of schiet ons aan, en bellen kan ook: Esther 06-10369235, Jan 06-17591305

Met vriendelijk groet,

 

Team week van gebed

www.24-7Elburg.nl